Murinjo, šta sad kažeš? Ibrina rukometna asistencija, oprošten crveni i gol iz ofsajda (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo, šta sad kažeš? Ibrina rukometna asistencija, oprošten crveni i gol iz ofsajda (VIDEO)

Mančesteru sudije pomažu u Londonu

Često je tokom sezone umeo Žoze Murinjo da podbode sudije, zbog toga ga je Fudbalska asocijacija Engleske dvaput kažnjavala, ali će baš biti interesantno šta će šef stručnog štaba Mančester junajteda imati da kaže posle gostovanja na Selhurst parku, gde je arbitar Kreg Pejson obilato pomogao Crvenim đavolima da prebrdoe prvo poluvreme i stignu do >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prednosti 1:0.

Pejson je najpre oprostio crveni karton Markosu Rohu u 38. minutu. Kao u nedavnom okršaju sa Evertonom Argentinac je sa dve noge starotvao na Vilfrida Zahu i činilo se da je to morao da bude crveni karton. Tako, ipak, nije mislio glavni sudija meča u Londonu, pa je progledao kroz prste Rohu i dodelio mu samo žuti.

A u drugom minutu nadoknade prvog dela, Junajted je poveo posle dve, u najmanju ruku, sporne situacije. Prva je asistencija Zlatana Ibrahimovića, za koji se može konstatovati da ju je izveo rukom (!?) dok je druga procena pomoćnog sudije da je strelac vodećeg gola Pog Pogba bio u dozvoljenoj poziciji pre nego što je matirao Henesija?

Ili je to ofsajd?



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.