Murinjo se provukao!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo se provukao!

Stigla potvrda.

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo neće biti kažnjen od strane FA nakon što je morao da napusti teren na gostovanju u Sautemptonu.

FA je potvrdila da neće pokrenuti postupak protiv Murinja, koji je jednostavno odstranjen sa klupe i moći će već na sledećem meču da bude na svom mestu pored aut linije.

Murinjo je od ranije često na meti FA, bije ga loša reputacija, ali sada je prošao bez veće kazne.

To znači da će Murinjo biti na klupi na Old Trafordu u subotu od 16.00 kada u goste dolazi Kristal Palas.

Šta je Murinjo navodno rekao posle ovog isključenja, pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ono kad Hodžson preti Mančester junajtedu

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017

Kristal Palas sledećeg vikenda igra protiv Mančester junajteda, a Roj Hodžson ima plan kako da ostvari pobedu...Nemaju pobedu, nemaju ni postignut gol...Sledećeg vikenda ekipa Kristal Palasa gostuje na "Old trafordu" Mančester junajtedu, a Roj Hodžson je uveren da bi ekipa mogla da ostvari pobedu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.