Murinjo se ponaša kao velika beba

Izvor: N1 televizija, 13.Nov.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Murinjo se ponaša kao velika beba"

Bivši fudbaler Kris Saton je kazao za BBC da mu se ne dopada ponašanje menadžera Mančester Junajteda Žozea Murinja kao i da taj klub jedino može da napreduje ako promeni menadžera.

Turbulentna nedelja je iza Žozea Murinja. Njegov tim je prošlog vikenda u nadoknadi došao do trijumfa protiv Bormuta, slično se ponovilo i sa Juventusom gde je Portugalac provocirao domaće navijače posle trijumfa od 2:1, a ni izjave posle poraza od 3:1 od Mančester Sitija mu baš >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ne idu na čast. Žoze je kazao da je Mančester Siti pre meča sa gradskim rivalom igrao dve "prijateljske" utakmice, dok je Junajted imao kako kaže Murinjo mnogo teži zadatak sa Juventusom.

"Bili su deklasirani. Bilo je kao da gledaš Mančester protiv rezervi Mančestera. Postojao je eneromni jaz između njih i Sitija i stvari se neće promeniti dok ne promene menadžera. Ono što je meni bilo najgore su izjave Murinja. Ponašao se kao velika beba. Kada će to prestati?", kaže Krist Saton.

Nekadašnji fudbaler Blekburna, Čelsija i Aston Vile kaže i da Murinjo zaslužuje kritike na račun toga kako troši novac na pojačanja u Junajtedu.

"On stalno priča o trošenju novca ali da li je Junajtedova forma ove sezone prihvatljiva? Priča o tome koliko je Siti potrošio ali će morati da stigne Votford i Bormut na tabeli prvo. Kada pogledate njegove transfere, da li su bili zapravo uspešni? Da li je dobro trošio novac? Ne bih rekao. Zašto bi mu uprava Junajteda verovala i dala mu novac u januaru?".

Kada se reprezentativna pauza završi Junajted će igrati sa Kristal Palasom, a zatim sledi duel sa Jang Bojsima u Ligi šampiona. Početkom decembra "crveni đavoli" igraju sa Arsenalom, a u tom mesecu ih čeka i derbi sa Liverpulom.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.