Murinjo preko Mendeša poslao Ronaldu poruku koju svi žele da čuju!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo preko Mendeša poslao Ronaldu poruku koju svi žele da čuju!

Portugalac bi dočekao sunarodnika raširenih ruku.

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo poručio je zajedničkom agentu Žoržu Mendešu da bi izuzetno voleo da ponovo sarađuje sa Kristijanom Ronaldom.

Danas je nastavljena tema o mogućem odlasku Ronalda iz Real Madrida, a engleski Gardijan večeras otkriva i Murinjov stav o svemu.

Pored toga što je spreman da ponudi Davida De >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Heu i 205 miliona evra za transfere Ronalda i Morate iz Madrida, Murinjo bi zakopao ratne sekire sa svojim zemljakom, sa kojim se nije najbolje rastao kada je napuštao Real.

Murinjo je poručio Mendešu da prenese Ronaldu poruku da ga čeka na ''Teatru snova'' da ponovo zajedno napadnu sve trofeje.

Inače, Murinjo i Ronaldo se baš i nisu nešto mnogo naosvajali tokom trogodišnje saradnje u Realu, ali mogu da se pohvale jednom titulom u Primeri sa kojom su prekinuli Barsinu trogodišnju dominaciju.

Istovremeno, portugalska A Bola je otišla još jedan korak dalje, večeras tvrdi da je Ronaldo takođe uzvratio preko Mendeša da učini sve da ga vrati na Old Traford.

Očekujemo nastavak ove sapunice, koja će sasvim sigurno trajati nekoliko nedelja...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ponuda iz snova, ovo Real neće moći da odbije za Ronalda!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2017, 09:08

Izgleda da su stvari poznate i da će biti kako Portugalac želi. Real zaista nema razloga da odbije ovakvu ponudu!..Već smo pisali da je Ronaldo prelomio i da traži od Mendeša da ga vrati u Junajted...Murinjo nije problem, ratne sekire će biti zakopane, a dvojica Portugalaca su spremna da ponovo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.