Murinjo plakao i tresao navijački kavez, ali – nije trčao! VIDEO

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 14:10

Murinjo plakao i tresao navijački kavez, ali – nije trčao! VIDEO

Žoze Murinjo je u 20 godina trenerske karijere sa Portom, Interom, Mančester junajtedom i Romom izborio pet finala raznih evro-kupova i pobedio u svima.

Ali, šesto evro-finale, koje je s Romom izborio u Ligi Evrope kod Bajera Leverkusena tipično murinjovski, Murinjo je slavio kao da mu je prvo.

Kraj utakmice dočekao je stišćući šake i plačući. Nakon toga je otišao do kaveza s navijačima Rome iza gola te tresao zaštitnu mrežu između tribine i terena. Onda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se grlio i ljubio s igračima.

Ali, svi su primetili da je ovaj put izostao zaštitni znak Murinjovih slavlja velikih uspeha.

Naime, nije bilo njegovog poznatog slavljeničkog trka preko celog terena. Nakon utakmice je objasnio zašto.

"Kao što ste videli, bio sam presrećan i emotivan, ali sam se suzdržao od slavljeničkog trka. Nisam tako hteo da likujem pred dragim Ćabijem", rekao je Murinjo.

Murinjo je odbio da provokativno likuje pred suparničkim trenerom i svojim bivšim igračem, koga je Murinjo trenirao u Realu 2010-2013.

Roma će u finalu LE igrati sa specijalistom za ovo takmičenje – Seviljom, koja je eliminisala Juventus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.