Murinjo ne prestaje da provocira Liverpul, uprava mu dovodi još jednog defanzivca!? (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo ne prestaje da provocira Liverpul, uprava mu dovodi još jednog defanzivca!? (foto)

Izgleda da Tobi Alderveireld nije dovoljan.

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo ne deluje kao da je zadovoljan radom uprave svog kluba, a u intervjuu za zvaničnu klupsku televiziju potkačio je i Liverpul

"Naš direktor Vudvord već dugo zna šta želim i znam da radi najbolje za mene. Ostalo je još nekoliko dana, videćemo šta će biti."

"Čelsi, Totenhem, Mančester siti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << - sve su to veoma jaki timovi, a ima i onih koji kupu sve i svašta poput Liverpula. Ako ne pojačamo tim, biće ovo veoma komplikovana sezona", kazao je on.

Nemački novinar Kristijan Falk izneo je ekskluzivnu informaciju da su čelnici Junajteda i Bajerna danas na prijateljskog utakmici razgovarali o potencijalnom transferu Džeroma Boatenga na Ostrvo.

Exclusive: @ManUtd contacted @FCBayern today to begin negotiations for a transfer of Jerome Boateng @SPORTBILD @BILD_Sport @JB17Official

— Christian Falk (@cfbayern) 05. август 2018.

Hoće li u tom slučaju Portugalac konačno biti zadovoljan?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo: Biće teška sezona ako se ne pojačamo

Izvor: B92, 06.Avg.2018, 08:57

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo najavio je tešku sezonu ukoliko klub ne dovede pojačanja.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.