Izvor: Nezavisne Novine, 02.Feb.2017, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo je nervozan, napao novinara

Mančester Junajted nastavlja da rasipa bodove protiv "malih" timova, a to sve više ljudi Žozea Murinja.

Portugalac je bio vrlo nervozan poslije neočekivanog remija "Crvenih đavola" sa Hal Sitijem (0:0) na svom terenu u srijedu uveče.

Nakon što je vrlo šturo dao svoje viđenje utakmice, prozvao je novinara zbog njegovog pitanja kako je arbitar trebalo da sudi: "Ako ne znaš ništa o fudbalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ne bi trebalo da držiš taj mikrofon".

Junajted je tokom cijele utakmice napadao, ali nije imao pravu ideju kako da postigne gol pa na kraju i nije zaslužio pobjedu. Ibrahimović, Mhitarjan, Pogba, pa u drugom dijelu Mata i Runi, svi su pokušavali ali bez uspjeha.

"Nismo postigli gol, tako je nemoguće pobijediti. Njihov golman je bio dobar. Nama je bilo potrebno više vremena za igru, nije nam bilo dovoljno 90 minuta, oni su gledali šta će im sudija dozvoliti da rade, ne kritikujem to, borili su se za sebe, njima je svaki bod važan", rekao je Murinjo prije nego što ga je novinar naljutio.

Odličan meč u gostujućem timu odigrao je Lazar Marković koji je pet minuta prije kraja imao i sjajnu šansu da sruši velikog rivala, ali je pogodio stativu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.