Murinjo i Pogba - Novo poglavlje sinoć u Bernu!

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo i Pogba - Novo poglavlje sinoć u Bernu!

Junajted se budi, a odnosi ključnog dvojca postaju sve bolji.

Mančester junajted se definitivno budi iz krize koja ih je zadesila na startu sezone.

Nakon poraza u drugom i trećem kolu Premijer lige od Brajtona i Totenhema, "Đavoli" su sinoć došli do trećeg vezanog trijumfa, savladali su u prvom kolu grupne faze Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvaka Švajcarske, ekipu Jang Bojsa, rezultatom 3:0.

Dvostruki strelac na ovoj utakmici bio je osporavani francuski reprezentativac Pol Pogba, za kojeg se ovog leta često pisalo da bi zbog loših odnosa sa Murinjom i slabih partija u dresu Junajteda mogao da promeni sredinu.

Ipak, Pogba je sa dva gola u Bernu došao do cifre od četiri postignuta gola ove sezone, doduše tri je dao sa kreča, a upravo je činjenica da je izveo penal protiv Jang Bojsa, dokaz sve boljeg odnosa portugalskog stručnjaka i francuskog reprezentativca.

Pogba je precizno realizovao penale protiv Lestera i Brajtona, da bi u pobedi nad Barnlijem od 2:0 bio neprecizan sa bele tačke.

Ipak, Murinjo mu je ukazao poverenje tako što mu je dozvolio da najstrožu kaznu izvede protiv švajcarskog šampiona u Ligi šampiona, a ovaj mu je to vratio pogotkom.

"Nisam ni jednog trenutka posumnjao u izvođenje penala. Znam da sam taj jedan promašio, rekao sam mu da me je Hart tada prevario, ali da neću ponoviti grešku.

Samouveren sam, moram da se zahvalim i saigračima koji su me pustili da šutiram, ali i treneru, najvažnije je bilo da pogodim, to sam i uradio i sada sam srećan
", izjavio je Pogba.

Junajted se mučio sa Jang Bojsom, sve dok bivši igrač Juventusa nije probio led fantastičnim golom sa ivice kaznenog prostora, a nakon toga, delovali su daleko bolje na terenu, da bi golom Pogbe sa kreča, čini se, sve bilo rešeno.

"Nismo bili u nevolji, ali oni su bili agresivni, osvajali su izgubljene lopte i tako te stvari. Bili su jednostavno tu, trudili su se.

Kada smo postigli taj gol, to ih je slomilo, nisu to očekivali i to je bilo dobro za nas, za naše samopouzdanje, kada smo postigli drugi gol napravili smo razliku takođe. Možda je to do iskustva. Individualno smo bili jako dobri takođe"
, dodao je Francuz.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.