Murinjo i Perez partneri u zločinu, Real spremio bombe za naredno leto!

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2018, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo i Perez partneri u "zločinu", Real spremio "bombe" za naredno leto!

Madriđani spremili i novac, jasno je da će im biti potreban.

Otkaz Žozeu Murinju u Mančester junajtedu pokrenuo je sve glasnije spekulacije da bi Portugalac mogao da se vrati u Real Madrid na kraju sezone.

Nije tajnda da je "Posebni" miljenik prvog čoveka Madriđana Florentina Pereza, a na tako nešto ukazuju i tvrdnje Peđe Mijatovića.

Španski Don Balon ide još dalje, toliko da tvrdi da je dogovor već postignut i da je Murinjo sastavio spisak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želja za leto 2019. godine.

Katalonski list tvrdi da su na spisku strašna imena poput Nejmara, Kilijana Mbapea, Kristijana Eriksena, Adrijena Rabioa, Matisa de Lihta i Davida Alabe.

Real se prethodnih godina nije puno trošio pošto Zinedin Zidan nije preferirao gomilanje skupo plaćenih zvezda, zbog toga je Francuz često i osećao pritisak od strane Pereza koji je želeo "Galaktikose" u svakom mogućem trenutku.

Dobra strana je ta što novac neće biti problem, ali jasno je da i u slučaju da Murinjo stigne na Santijago Bernabeu nećemo videti sva ova imena zajedno sa njim.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real ima "keca u rukavu", Perez vraća zaboravljeno čudo od deteta!

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2018, 20:39

Španci imaju ideju...Pominje se da bi prvi čovek Reala FLorentino Perez ponovo mogao da zatrese fudbalsku pijacu i poruši neke rekorde kada su transferi u pitanju. Za igrače poput Kejna, Nejmara, Mbapea, Azara je potreban ogroman novac, ali Perez na umu ima nešto drugo...Naime, španski mediji otkrivaju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.