Murinjo dobija pojačanje na klupi, navijači će biti oduševljeni

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo dobija pojačanje na klupi, navijači će biti oduševljeni

Portugalac najavio zanimljivu saradnju.

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo otkrio je nakon pobede nad Brajtonom da je spreman da ponudi Majklu Keriku mesto pored njega na klupi.

Nakon što je Kerik u petak uveče otkrio da je poslednjih nedelja morao na određene terapije zbog srčanih problema, Murinjo je potvrdio da Kerika svakako čeka važno mesto, ili u timu ili na klupi.

"Majkl je kao osoba mnogo važniji za Junajted nego kao igrač. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Daćemo mu dovoljno vremena za odmor, da se oporavi i povrati samopouzdanje i da se fizički pripremi i da sam donese odluku kada želi da igra, a kada želi da prestane. On vrlo dobro zna  da ima mesto pored mene u mom timu, kada bude želeo da sedne na klupu. Čim bude želeo, imam spremnu kancelariju za njega. Njegova budućnost je sa nama", rekao je Murinjo.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo čuva trenersko mesto za Kerika u Junajtedu

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2017, 13:19

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo istakao je da vezistu Crvenih đavola Majkla Kerika, kada se penzioniše, čeka mesto trenera na "Old Trafordu"...36-godišnji vezista Mančester Junajteda je ove sezone igrao samo u Liga kupu protiv Bartona, a posle tog meča je ustanovljeno da ima srčanih...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.