Murinjo: Treba da mislimo o četvrtom mestu, ne o tituli

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Treba da mislimo o četvrtom mestu, ne o tituli

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo ističe da Crveni đavoli o titulu mogu da razmišljaju tek pošto dospeju na jedno od prva četiri mesta na tabeli.

Junajted će igrati protiv Bornmuta u subotu. Ekipa sa Old Traforda zaostaje tri boda za Trešnjicama, a čak devet za liderima Mančester Sitijem i Liverpulom.

"Kada niste na prve četiri pozicije na tabeli, teško je pričati o tituli. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Kada ste u vrhu, onda razmatrate i kalendari i raspored i situaciju. Mi nismo u toj poziciji. Cilj je da osvojimo što više poena i da u decembru budemo u boljoj poziciji nego sada", kazao je Murinjo i dodao:

"Raspoloženje je dobro. Biće još bolje. Na kraju sezone odigrate 19 utakmica kod kuće, isto toliko u gostima. Nije bitno kada i protiv koga. Ponekad raspored ima uticaja. Mi sada igramo protiv Bornmuta, potom sledi Juventus pre duela s Mančester Sitijem, pa Valensija pre Liverpula. Reč je o pretendentima na titulu. Ali do kraja decembra, nećemo biti u ovoj poziciji."

Na pitanje šta očekuje od subotnjeg duela, portugalski stručnjak je odgovorio:

"Ne iznenađujeme Bornmut. Bore se za poziciju koja vodi u Ligu Evrope, blizu su vrha. Rade fantastično, klub je stabilan. Kada je o sastavu reč, Valensija radi sam jer je povređen. Ne može da radi sa timom. Felaini, Dalo i Aleksis su u mnogo boljoj poziciji. Čak su Lingard i Sančez u konkurenciji za ovaj meč."

Meč će početi u 13.30.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.