Murinjo: Podržimo mladog sudiju koji greši

Izvor: MozzartSport.com, 15.Dec.2016, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Podržimo mladog sudiju koji greši

Portugalac u elementu

To može samo Žoze Murinjo. Kad njegovom timu ne ide i još ako sudije greše - a grešile su tokom sezone - onda obavezno ide oštrica kritika u njihovom smeru, ali kad arbitri pomognu Mančester junajtedu, kao što je slučaj bio večeras protiv Kristal Palasa, onda Portugalac obrće ploču.

Tako je na konferenciji za medije, posle gostovanja u Londonu, zamolio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << javnost da maltene oprosti 37-godišnjem Krejgu Pejsonu.

On je veoma mladi sudija i ako je pravio greške moramo to da podržimo“, mrtav-hladan je izjavio Murinjo.

A Pejson je pogrešio bar četiri puta. Najpre u finišu prvog poluvremena, kad je oprostio crveni karton Markosu Rohu za start sa dve noge nad Vilfridom Zahom, zatim što je priznao gol Pola Pogbe iako je Francuz bio u ofsajdu i bez obzira na činjenicu što mu je Zlatan Ibrahimović asistirao rukom.

Mislim da je prvi gol Junajteda postignut iz ofsajda. Čak sam i ja to video sa mesta na kome sam stajao“, rekao je Alan Pardju, trener Kristal Palasa.

Ruku na srce, Pejson je pogrešio i u dve situacije kad je oštetio Mančetser junajted. Nije dosudio jedanaesterac za goste posle igranja rukom Džoa Ledlija, a poništio je gol Huana Mate, iako ovaj nije bio u ofsajdu, kao što je dosuđeno.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.