Murinjo: Nismo imali sreće, faul je bio očigledan

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: "Nismo imali sreće, faul je bio očigledan"

Trener Mančester junajteda je imao šta da kaže nakon trećeg uzastopnog poraza njegovog tima.

Mančester junajted je pretrpeo još jedan poraz u niz, drugi u Premijer ligi.

Nakon što su u gradskom derbiju izgubili do Sitija, usledio je poraz od Fejenorda u Ligi Evrope, a danas je od njih bio bolji i Votford.

Portugalski strateg je razočaran i zabrinut, ali smatra i da je njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipa ponovo oštećena.

"Bilo je očigledno da je Britos napravio faul. Mislim da tu nema rasprave. Smatram da je bila očigledna situacija, kao i prethodne nedelje protiv Mančester Sitija ali to je nešto što ne mogu da kontrolišem i samim tim ne mogu ni da kritikujem. Svu su mogli da vide, nebitno da li su navijači Junajteda ili Votforda, da je faul bio očigledan", rekao je Murinjo.

Bivši trener Čelsija i Real Madrida smatra i da njegov tim nije imao sreće.

"Mislim da u prvom poluvremen, posebno u prvih 25, 30 minuta, nismo igrali dobro i to je nešto što možemo da kontrolišemo i nešto na čemu možemo da poradimo.

Greške glavnog arbitra i linijskih sudija nisu pod mojom kontrolom. Po tom pitanju ne mogu ništa da uradim, a u drugom poluvremenu smo bili daleko bolji. Izjednačili smo i od tad igrali kao tim, tražili smo pobedu. Gomeš je neverovatno odbranio, sreća nam je okrenula leđa, to je nešto što ne možemo da kontrolišemo
", izjavio je portugalski strateg.

Murinjo je dodao da Mančester "mora da napreduje i timski i individualno u daljem toku sezone".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Anri: "Teško da će neko moći da zaustavi Siti"

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2016

Bivši fudbaler Barse i Arsenala, oduševljen je igrom Mančester Sitija i smatra da im u Premijer ligi nema ravnih..."Građani" su pod Pepom zablistali, iako je bilo sumnjičavih da on svoj stil neće moći da implementira u "ostrvskom" fudbalu...Siti je od starta sezone stoprocentan, odigrali su osam...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.