Murinjo: Ne volim sve svoje igrače

Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Ne volim sve svoje igrače

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo 'ima osećaj' da će Pol Pogba na Old Trafordu biti i naredne sezone.

Francuski reprezentativac bio je povezivan sa brojnim klubovima, pošto se nije naigrao u Junajtedu. Ipak, portugalski stručnjak istakao je da će teško pustiti skupocenog igrača.

"Mislim da će biti tu i naredne sezone. Takav mi je osećaj. Klub ne želi da ga proda i mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << vam potvrdim da nam niko nije dolazio sa takvim zahtevom, ni njegov agent ni drugi klubovi. U ovom momentu bih rekao da ostaje", kazao je Murinjo.

'Specijalni' je dodao i da će morati da se pomiri sa tim da će u klubu ostati i igrači koji nisu na zahtevanom nivou.

"Neki od fudbalera moraju da budu konstantniji. Potrebno je da imamo više kvaliteta... U neke imam više povrenja. Za neke sam siguran da će odraditi sve što treba, za neke se nadam, a u neke sumnjam. Ako pitate i ostale menadžere iz Premijer lige, reći će vam isto. U mom timu imam igrače koje bi zamenio boljim. Ne volim sve svoje igrače, pri tom mislim samo fudbalski. Tako je."

Junajted u četvrtak igra protiv Vest Hema u zaostalom meču 31. kola.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE VOLIM SVE SVOJE IGRAČE! Trese se Ostrvo od Murinjove šokantne izjave!

Izvor: Kurir, 10.Maj.2018

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo priznao je da u ekipi ima igrače koje ne želi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.