Murinjo: Ne mogu da kažem da ćemo imati uspeha

Izvor: N1 televizija, 09.Nov.2018, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Ne mogu da kažem da ćemo imati uspeha

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo izjavio je da je Mančester Siti nedodirljiv uoči nedeljnog duela dve ekipe.

Junajted je deset bodova zaradio u poslednje četiri utakmice u Premijer ligi. Uz to, Crveni đavoli su u Ligi šampiona savladali Juventus u sredu.

U nedelju će u goste gradskom rivalu. Građani su prošle sezone osvijili titulu sa rekordnih 19 bodova više od Crvenih đavola. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Ipak, poslednji duel na Etihadu dobila je ekipa Žozea Murinja, iako je na poluvremenu gubila 2:0.

"Ovaj meč nije poseban zbog svega što se dogodilo prošle sezone, već zato što je derbi Mančestera. Ne mogu da kažem da ćemo da budemo uspešni. Iza sebe imamo dva teška meča na gostovanjima Čelsiju i Juventusu, ali smo uspeli da izvučemo dobar rezultat. Čak i kada nismo imali uspeha, stav je bio tu", kazao je Murinjo.

Poslednjih nekoliko dana naširoko se pisalo o tome kako je Siti prekršio pravilo o finansijskom fer pleju, za šta je optužen i Pari Sen Žermen.

"Zanimaju me sani četiri linije. Fokusiran sam na fudbal. Ako želite da govorimo o njihovom fudbalskom potencijalu, možemo da pričamo. Taj fudbalski potencijal, naravno, počinje sa investicijama. Posle dolazi i kvalitet rada, organizacija, i tu mislim da su nedodirljivi. Šta je iza svega toga, ne znam."

Na konstataciju da bi pobedom njegov tim prišao na 6 bodova zaostatka za gradskim rivalom, Murinjo je odgovorio:

"Ukoliko bude nerešeno, ostaće devet. Ako izgubimo, biće 12. To nije način na koji treba da se posmatra meč."

Početak meča zakazan je za 17.30.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.