Murinjo: Najvažniji je stav igrača

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Najvažniji je stav igrača

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo očekuje od svojih igrača da u meču protiv Valensije pokažu ljubav prema klubu.

Junajted u utorak dočekuje Valensiju na svom stadionu u utakmici drugog kola Lige šampiona, a mnogi misle da će ta utakmica odredi sudbinu Žozea Murinja

"Stav igrača je najvažnija stvar. Vreme je da ljudi na terenu pokažu da vole klub koliko i navijači", istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je portugalski stručnjak.

Valensija je trijumfovala u samo jednoj od sedam utakmica u La Ligi, a na početku Lige šampiona izgubila je od Juventusa sa 2:0.

"Biće teška utakmica. Ako želimo da budemo u odličnoj poziciji moramo da pobedimo, a ako želimo da makar zadržimo kontrolu onda ne smemo da izgubimo. Valensija je odličan tim. Znaju da ih čekaju dva meča protiv Jang Bojsa, gde očekuju šest bodova, a uveren sam da će rasterećeno igrati na Old Trafordu", dodao je Murinjo.

Meč u Mančesteru zakazan je za 21.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Murinjo: Najvažniji je stav igrača

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2018

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo očekuje od svojih igrača da u meču protiv Valensije pokažu ljubav prema klubu...Junajted večeras dočekuje Valensiju na svom stadionu u utakmici drugog kola Lige šampiona, a mnogi misle da će ta utakmica odredi sudbinu Žozea Murinja...- Stav igrača...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.