Murinjo: Juventus može da osvoji pehar, ali i da izgubi od Atletika

Izvor: B92, 20.Feb.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Juventus može da osvoji pehar, ali i da izgubi od Atletika

Žoze Murinjo, bivši menadžer Reala, Intera, Čelsija i Mančester junajteda, veruje da Juventus ima takav tim da bez problema može da osvoji Ligu šampiona.

Portugalski stručnjak, koji je trenutno bez posla, ipak je upozorio Italijane na opasnost koja se zove Atletiko Madrid.

"Juventus može da osvoji Ligu šampiona, ali isto tako može i da ne stigne do četvrtfinala", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavio je Murinjo za rimski radio "Teleradiostereo".

Njega su pitali da prognozota ishod dvoboja u osmini finala Lige šampiona čiji su akteri Atletiko Madrid i Juventus.

"Juventus ima kvalitet i iskustvo. Može da uzme pehar, ali i da ispadne u ovoj rundi ne bi bilo nikakvo iznenađenje. Naišli su na tim prepuna ambicija. Atletiko je dosta uložio u to da ove godine igra u finalu Lige šampiona koje će se igrati na njihovom stadionu. Imaju odlične napadače koji mogu da naprave razliku. Otuda Juventus može do kraja, ali može i da ispadne", zaključio je Murinjo.

Atletiko od 21 čas na "Vando Metropolitanu" dočekuje prvaka Italije tim Juventusa.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.