Muka više za Mančester junajted: Ešli Jang završio sezonu?! Van Gal najavljuje poteru za defanzivcem

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muka više za Mančester junajted: Ešli Jang završio sezonu?! Van Gal najavljuje poteru za defanzivcem

Univerzalac po levom boku doživeo tešku povredu zbog koje će morati na dužu pauzu... Kupovina je jedna od opcija, ali izbor je sužen...

Mančester junajtedu predstoji tesna bitka za mesto u evrokupovima naredne sezone, a u toj borbi Đavoli neće imati pomoć Ešlija Janga, koji je najverovatnije završio sezonu usled teške povrede prepone!

Ovu informaciju doneo je menadžer Junajteda Luja van Gala, koji je za klupsku televiziju otkrio da univerzalac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << po levom boku mora na operaciju i da ga čeka duža pauza, pošto je povredu obnovio u nedavnom duelu protiv Liverpula.

"Neće to biti oporavak od mesec dana, koji je tipičan za ovu vrstu povrede. Jer, već je imao velikih problema i ranije, a sada imamo ogromnih problema u odbrani. Sada su nam čak četvorica igrača teško povređeni", rekao je Van Gal, koji će sada biti primoran da u odbrani koristi i omladince poput Giljerma Varele i Kamerona Bortvik Džeksona.

Na listi povređenih igrača već se nalaze Markos Roho, Antonio Valensija, Luk Šo, Fil Džouns, do skoro je bio i Darmijan, a subotnji okršaj protiv Sautemptona propustiće i Bastijan Švajnštajger i Majkl Kerik.

"Sada su nam jako potrebni igrači koji mogu da igraju u odbrani. Videli ste da sam koristio mnogo omladinaca. Bortvik Džekson i Varela dobro napreduju, ali nivo koji zahteva Mančester junajted je izuzetno visok. A za tako mlade igrače izuzetno je teško da pružaju vrhunske partije u kontinuitetu. Zato su nam potrebna pojačanja, ali problem je taj što klubovi ne žele da prodaju svoje igrače u ovom periodu. Tako da nam izgledi nisu dobri na transferi pijaci, ali moramo da nađemo pravo rešenje".

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Nova glavobolja za Junajted, Van Gal mora da kupuje!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2016

Nova povreda i duža pauza u timu Mančester junajteda...Trener Mančester Junajteda Luj van Gal najavio je danas da će krilni napadač Ešli Jang biti operisan zbog povrede prepona...Van Gal je za klupsku televiziju kazao da će Jang biti van tima "duže vreme"...''Ovo nije banalna povreda i Jang će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.