Morinjo nije uveren da će De Hea produžiti ugovor

Izvor: Beta, 26.Okt.2018, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morinjo nije uveren da će De Hea produžiti ugovor

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo rekao je danas da nije uveren da će golman David de Hea produžiti ugovor sa klubom."Nisam uveren. Ne znam kako se kaže ta reč na engleskom, ali videćemo. Jedino klub, David i njegovi ljudi mogu da odgovore na to pitanje. Jedino što mogu da kažem je da svi znaju koliko je on dobar, koliko je važan za Mančester junajted i ako klub želi da bude bolji nego što jeste, a ne gori, onda će biti važno da zadrži Davida", rekao je Morinjo za Skaj.  De Hea je jedan od 10 ključnih igrača Mančester junajteda čiji ugovori ističu sledećeg leta. Skaj je ovog leta preneo da je uprava kluba sigurna da će španski golman produžiti ugovor.Za njega je zainteresovan Juventus, a prošlog leta Real Madrid je želeo da ga dovede, ali je na kraju angažovao tadašnjeg golmana Čelsija Tiboa Kurtou.Morinjo je tokom leta želeo da dovede makar jednog centralnog defanziva i jednog napadača, ali nije uverio upravu kluba da će igrači koje je odabrao pojačati ekipu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo: Nisam uveren da će De Hea potpisati novi ugovor

Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2018

Žoze Murinjo rekao je da "nije uveren" da će David de Hea produžiti ugovor s Mančester Junajtedom. Ali, tražio je od kluba da zadrži ovog čuvara mreže. Španac ima ugovor koji mu ističe na leto, ali Junajted ima opciju da saradnju produži na još godinu dana. I ti razgovori teku već nekoliko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.