Izvor: RTS, 25.Maj.2022, 12:28

Morinjo: Junajted mora da promeni mentalitet

Trener fudbalera Rome Žoze Morinjo istakao je da Mančester Junajted mora da promeni mentalitet ako želi da ostvari vrhunske rezultate, prenose portugalski mediji.
Morinjo je od 2016. do 2018. godine bio trener Mančester Junajteda, a sa ovim klubom osvojio je Ligu Evrope i engleski Liga kup.
 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<


Klub sa Old traforda od tada nije osvojio nijedan trofej, a ove sezone Junajted nije uspeo da se kvalifikuje za Ligu šampiona.


Portugalski stručnjak je sa Mančester Junajtedom osvojio drugo mesto u Premijer ligi u sezoni 2017/2018. On je tada rekao da je ostvario ogroman uspeh sa engleskim klubom.


"Navijači Junajteda su posebni, a u klubu je dosta dobrih ljudi. Nije mi drago zbog toga što sam bio u pravu, ali sam znao da jesam. Kada stvari ne idu kako bi trebalo, potrebno je promeniti mentalitet kluba, a to se nije dogodilo. Znao sam da moj odlazak neće da reši situaciju, ali ja im želim sve najbolje", rekao je Morinjo za BT Sport.


Portugalski stručnjak je od 2021.godine trener Rome, a sa rimskim klubom će se boriti za trofej u Ligi konferencija protiv ekipe Fejenorda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.