Mojesu dali ogroman transfer budžet za januar, a on će kupovati u Splitu!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojesu dali ogroman transfer budžet za januar, a on će kupovati u Splitu!

Dejvid Mojes će dobiti podršku od uprave kluba. Može li da spreči propadanje?

Vest Hemu nije prijala šok terapija nakon odlaska Slavena Bilića.

Stigao je Dejvid Mojes, nekadašnji menadžer Evertona, Mančester junajteda, Real Sosijedada i Sanderlenda, ali i čovek koji je dosta ismevan u poslednjih par godina, posebno nakon svog boravka u Mančesteru i slabih igara tog tima.

Daleko od toga da se radi o lošem menadžeru, ali je činjenica da nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rezultate od odlaska iz Evertona, zbog čega su navijači Vest Hema veoma zabrinuti u ovom trenutku.

Mojes je na svojoj prvoj utakmici izgubio od Votforda sa 2:0, pa je nagovestio loš nastavak sezone za "Čekićare".

Možda sve to može da se popravi pojačanjima, njemu će na raspolaganje biti dato 30 miliona funti za januar, a pominje se da je ovaj trener već odlučio šta činiti.

Prvi pik je Vilijam Karvaljo (25), fudbaler Sportinga iz Lisabona, zadnji vezni koji je već duže vreme povezivan sa skoro svim većim klubovima iz Premijer lige.

Navodno je i Mojes pokušao da ga dovede u Mančester junajted, ali nije uspeo.

Vezni red je nešto što, prema Mojesu, škripi u Vest Hemu, a drugi fudbaler koji se nalazi na njegovoj listi jeste Hamza Beri, fudbaler Hajduka iz Splita i reprezentativac Gambije.

On ima 23 godine i igra sjajno ove sezone, a vredi oko 5 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.