Mladi Milioner namignuo Old Trafordu!

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi "Milioner" namignuo "Old Trafordu"!

Borusija nije tim iz snova za mladog Švajcarca.

Mančester Junajted planira renoviranje zadnje linije sledeće sezone, na udaru će biti posebno štoperi.

Igrač koji bi svakako mogao da bude jedna od meta jeste štoper Borusije Dortmund, Manuel Akanđi koji ne krije želju da zaigra za engleski klub koji je nazvao najboljim na svetu.

"Želim da doguram do samog vrha u fudbalu, tako da svakako u budućnosti vidim sebe u najvećim klubovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sveta. Moj dečački san jeste Mančester Junajted!", izjavio je Akanđi za nemački Bild.

Švajcarac je došao januara 2018. godine iz Bazela za sumu od 25 miliona evra, ove sezone je odigrao sedamnaest utakmica u Bundesligi i postigao jedan gol.

Videćemo kako će se ove izjave svideti Zorcu i ostalim čelnicima BVB, sportski direktor Borusije je ranije izjavio da će štoper dugo ostati sa njima na "Signal Iduna Parku".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vidićev savet: "Nemojte njega kupovati"

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2019, 11:46

Da li će uprava Mančester junajteda poslušati Nemanju Vidića?..Mančester junajted ima veliki broj meta za leto, jedna od njih jeste i Tobi Aldervejreld...Ovaj defanzivac Totenhema je odbio da produži ugovor sa tim timom, a cena će mu naglo opasti tokom leta upravo zbog pomenute činjenice...Belgijanac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.