Mitrović na meti Junajteda?

Izvor: B92, 04.Maj.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović na meti Junajteda?

Reprezentativac Srbije i fudbaler Anderlehta Aleksandar Mitrović nalazi se na meti Mančester Junajteda, prenosi italijanski Tutomerkato.

Kako se navodi, Junajted želi na leto dodvođenjem Mitrovića da podmladi napadačku liniju i oslobodiće mu mesto jer neće produžiti saradnju sa Radamelom Falkaom.

Italijanski mediji dalje pišu da je Napoli do sada važio za glavnog kandidata za potpis Mitrovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojeg procenjuju na 15 miliona evra, ali da su se u trku uključili još Milan, Marsej i Svonsi.

Mitrović je ove sezone prvi strelac belgijskog šampionata sa 14 golova, a u evropskim takmičenjima upisao se još tri puta u strelce.

On je 2013. godine prešao u Anderleht iz Partizana, dok je za reprezentaciju Srbije nastupio 11 puta i dao jedan gol.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Mitrović u Junajtedu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2015

Reprezentativac Srbije i fudbaler Anderlehta Aleksandar Mitrović nalazi se na meti Mančester Junajteda, prenosi danas italijanski Tutomerkato...Kako se navodi, Junajted želi na leto dodvođenjem Mitrovića da podmladi napadačku liniju i oslobodiće mu mesto jer neće produžiti saradnju sa Radamelom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

(VIDEO) BOMBA U NAJAVI: Srpski reprezentativac želja Mančester junajteda

Izvor: Kurir, 04.Maj.2015

Aleksandar Mitrović je bio meta Napolija, Milana, Marseja i Svonsija, a sada su se u trku uključili i "crveni đavoli"..Reprezentativac Srbije i fudbaler Anderlehta Aleksandar Mitrović nalazi se na meti Mančester junajteda, prenosi danas italijanski "Tutomerkato"...Kako se navodi, Junajted želi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.