Megvajeru porasla plata u Junajtedu

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 21:44

Megvajeru porasla plata u Junajtedu

Dok navijači Mančester junajteda jedva čekaju da vide leđa Hariju Megvajeru, on je dobio povišicu.

Nekoliko klubova je zainteresovano za dovođenje Magvajer, među kojima su Njukasl i Aston Vila, ali postoji jedan veliki problem.

Oni nisu spremni da Megvajeru daju platu koliku ima u Junajtedu, a ona je, verovali ili ne, 30-godišnjem štoperu povećana u odnosu na prošlu sezonu.

Naime, Megvajer je do sada imao godišnju platu u iznosu od 10,6 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evra, a od ove sezone ona mu je povećana na 12 miliona, što je zaprepastilo navijače Junajteda.

Megvajeru je aktivirana klauzula u ugovoru prema kojoj mu se plata automatski povećava ukoliko Junajted izbori plasman u Ligu šampiona.

"Crveni đavoli" su završili prošlu sezonu na trećem mestu u engleskom Premijeršipu, pa je Megvajeru plata automatski povećana.

S obzirom da je Megvajer izrazio želju da ostane u Junajtedu i već je ranije odbio da igra negde drugo za manje od 10,6 miliona evra, teško je verovati da će sada pristati na manje od 12.

Sada se čelnici Junajteda nadaju čudu u vidu ponude iz Saudijske Arabije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.