Megvajer menja Škrinjara?

Izvor: B92, 30.Jan.2023, 21:16

Megvajer menja Škrinjara?

Čelnici Intera počeli su pregovore sa Mančester junajtedom oko eventualnog transfera engleskog fudbalskog reprezentativca Harija Megvajera u milanski klub.

Italijanski mediji navode da su "nero-azuri" svesni da će uskoro ostati bez slovačkog fudbalera Milana Škrinjara, koji je odbio produženje saradnje sa Interom, jer želi da nastavi karijeru u Pari Sen Žermenu.

Inter traži 20 miliona evra za Škrinjara, dok PSŽ nudi pet miliona evra manje, pošto Slovak ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugovor sa italijanskim klubom do 30. juna ove godine. On će do kraja zimskog prelaznog roka ili najkasnije u julu preći u redove francuskog šampiona.

Megvajeru ugovor sa Mančester junajtedom ističe u junu 2025. godine, a engleski reprezentativac je ove sezone na samo četiri meča u Premijer ligi bio u startnoj postavi.

Megvajer je u Mančester junajted stigao 2019. godine iz Lestera za 87 miliona evra, a Inter planira da ga dovede na kraju sezone na jednogodišnju pozajmicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan negirao da su propali pregovori sa najboljim igračem

Izvor: B92, 31.Jan.2023, 17:51

Rukovodstvo Milana demantovalo je da je prekinulo pregovore sa portugalskim fudbalerom Rafaelom Leaom, saopštio je danas italijanski klub...Pojedini italijanski mediji objavili su jutros da je Milan prekinuo pregovore sa Leaom u vezi produženja ugovora, jer navodno dve strane nisu mogle da se dogovore...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.