Megvajer: Pobeda za Bobija Čarltona; Onana: Radim svoj posao

Izvor: B92, 24.Okt.2023, 23:23

Megvajer: Pobeda za Bobija Čarltona; Onana: Radim svoj posao

Mančester junajted je konačno slavio ove sezone u Ligi šampiona.

Pred svojim navijačima slavili su protiv Kopenhagena sa 1:0 (0:0) i tako zadržali šanse da se bore za p

Loše prvo poluvreme i znatno bolje i dramatičnije drugo, ali treba reći da su junaci pobede, u večeri kada je Old Traford odao poštu legendi Ser Bobiju Čarltonu, bili oni koji su najviše kritikovani u poslednje vreme - Hari Megvajer i golman Andre Onana.

Prvi je postigao taj jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gol u 72. minutu, a drugi u poslednjim sekundama meča odbranio penal i sprečio goste iz Danske da dođu do boda.

"Radim samo svoj posao, najvažnije je pobediti protiv ekipe koja igra zaista dobro. Srećan sam zbog pobede, imali smo dobar meč i sjajan gol Harija Magvajera. Mi smo Mančester junajted. Veliki klub, veliki igrači. Samo je pitanje vremena kada će sve kliknuti, moramo ovako da nastavimo. Ne sumnjam da ćemo uspeti", rekao je Onana po završetku susreta.

Strelac pobedonosnog gola Hari Megvajer pobedu je posvetio preminulom Bobiju Čarltonu.

"Moralo je ovako da bude. Želeli smo pobedu, sjajna odbrana Onane, ovu pobedu posvećujemo Ser Bobiju i njegovoj porodici. Bila je to teška nedelja za nas, pobeda u Šefildu, gubitak Bobija Čarltona. To pogađa klub i svlačionicu. Ipak srećan sam da smo nekako došli do pobede. Moramo da budemo precizniji, imali smo brojne kontre, nismo im dali šansu u drugom poluvremenu. Prvi deo meča je bio zaista slab, nije sjajno, ali je na kraju Onana iskoračio i napravio tu odbranu", rekao je Megvajer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.