Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega bolja od vicešampiona NCAA

Košarkaši Mega Bemaksaa su u drugom kontrolnom meču odigranom na Bahamima posle još jednog uzbudljivog finiša došli do velike pobede 76:73 (40:37) protiv Teksas Teka. Izabranici trenera Dejana Milojevića posle prvog meča protiv vicešampiona NCAA koji su izgubili tesno sa 94:92 imali dodatni motiv da se pokažu u još boljem svetlu.
od 21 igraju Vulverhempton – Mančester junajted, a u kladionici MAxBet je kvota na pobedu gostiju 2.40.
Činilo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je Mega prelomila meč na plus 11 na sedam minuta do kraja, ali Teksas se vratio serijom 10:0. Ulazom Atića i jednim pogođenim slobodnim bacanjem Marjanovića Mega na kraju slavila. I ovaj meč je igran po NCAA pravilima sa poluvremenima u trajanju od 20 minuta.
Najefikasniji u redovima Mege su bili Uroš Trifunović sa 20 poena (trojke 6-7), Marjanović sa 14 kao i Simonović i Mišković sa po 12 poena. U ekipi Teksas Tek se istakao Terens Šenon sa 20 poena. Mega će do ponedeljka ostati na Bahamima posle čega sledi povratak za Beograd i nove kontrolne utakmice, prva sledeća protiv Karšijake 31. avgusta.

The post Mega bolja od vicešampiona NCAA appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.