Mediji u Luksemburgu: Bez straha protiv Srbije

Izvor: RTS, 10.Sep.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji u Luksemburgu: Bez straha protiv Srbije

Mediji u Luksemburgu posvećuju veliku poažnju utakmici protiv Srbije u kvalifikacijama za EVRO 2020 i potajno se nadaju iznenađenju.
List "Sport" na naslovnoj strani postavlja pitanje "Koliko je visoka Srbija", a glavni tekst šalje poruku: "Respekt da, ali bez straha".

Posebna pažnja posvećuje se izostanku Dušana Tadića, a kao glavni adut Srbije apostrofira se vezni red na čelu sa zvezdom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mančester junajteda Nemanjom Matićem.
List "Luksemburger sport" podseća da je Srbija trenutno na tabeli B grupe iza Luksemburga i donosi naslov "Kako ostaviti Srbiju iza".
Takođe, prenosi se izjava srpskog selektora Ljubiše Tumbakovića na konferenciji za medije da će napraviti mnogo izmena u odnosu na tim protiv Portugalije.
Dnevnik "Kotidijen" donosi taktičku analizu utakmice, posebno zbog činjenice da je srpski tim "ranjen" posle Portugalije i nada se da bi ovaj put domaći tim mogao da naplati i nedostatak sreće u minimalnim porazima protiv Ukrajine.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.