Meaca čeka Nemanju Matića do 31. avgusta

Izvor: Mondo, 11.Jul.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Meaca" čeka Nemanju Matića do 31. avgusta

Matić je imao dogovoren transfer u Mančester Junajted, postao bi najskuplje plaćeni srpski fudbaler u istoriji, ali je Čelsi stopirao posao kada im je klub sa Old Traforda uzeo Romelua Lukakua iz Evertona.

Foto: Guliver/Getty images/Mike Hewitt

Italijanski Inter ušao je u trku za potpis fudbalera Čelsija Nemanju Matića!

Čelnici Intera "opipali su puls" u londonskom klubu, rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << im je da srpski reprezentativac košta 40 miliona evra, što je mnogo za "nerazure" i planiraju da spuste cenu.

U Interu, piše "Korijere delo sport", veruju da će obeštećenje za Matića biti manje kako se bude bližio kraj letnjeg prelaznog roka, pa će kasnije biti spremni da reaguju.

Pratite sagu oko odlaska Nemanje Matića iz Čelsija na Mondu

Matić se pre Intera dovodio u vezu i sa šampionom Italije Juventusom, dok bi u slučaju da pređe u Inter nastavio niz srpskih fudbalera koji su igrali u tom klubu nakon Vladimira Jugovića, Siniše Mihajlovića, Dejana Stankovića, Zdravka Kuzmanovića i Nemanje Vidića.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Matić ljut na Čelsi: To je pokazao već na okupljanju, sad šansu za transfer vrebaju Italijani!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jul.2017

Čelsi i Mančester junajted su u transfer ratu, a zbog toga najviše ispašta reprezentativac Srbije Nemanja Matić...On je praktično sve dogovorio sa Junajtedom u koji je trebalo da pređe, a onda su Đavoli rešili da otmu Romela Lukakua Plavcima i doveli su ga iz Evertona za veću sumu novca...Zato...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.