Matić želi u Mančester Junajted

Izvor: Press, 20.Jun.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić želi u Mančester Junajted

Srpski reprezentativac Nemanja Matić želi da pređe iz Čelsija u Mančester Junajted, prenose engleski mediji.
Foto:B92.net
Matić je jedan od igrača na listi želja Žozea Murinja, a Srbina takođe ima želju da ponovo sarađuje sa Portugalcem.
Kako prenose mediji sa Ostrva, Matić je uveren da neće imati mesta u timu kod Antonija Kontea sledeće sezone, pa želi što pre da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Stamford Bridž.
Upravo je Murinjo doveo Matića u Čelsi 2014. iz Benfike, a on je u međuvremenu bio jedan od najboljih igrača "plavaca". 

Prošle sezone je nastupio na 38 utakmica i postigao dva gola, ali veruje da će ostati bez mesta u startnoj postavi zbog Nogoloa Kantea. 

Osim Matića, Murinjo na mestu zadnjeg veznog u Junajtedu kao podršku Polu Pogbi vidi i univerzalca Totenhema Erika Dajera. 

Takođe, poslednjih nedelja se spekuliše o dolasku napadača Alvara Morate, a u igri je navodno čak i povratak Kristijana Ronalda, koji ima problema sa porezom u Španiji. 

Murinjo je do sada doveo samo jednog igrača, stigao je štoper Viktor Lindelof iz Benfike za 35 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Matić želi u Mančester Junajted

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2017

Engleski mediji pišu da je Nemanja Matić spreman da prihvati poziv Žozea Murinja i pređe iz Čelsija u Mančester Junajted...Portugalac jako ceni srpskog fudbalera i smatra da bi upravo on bio jedna od bitnijih karika u veznom redu kluba sa Old Traforda...S druge strane Antonio Konte je produžio...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.