Matić uputio zahtev navijačima Junajteda

Izvor: B92, 28.Jul.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić uputio zahtev navijačima Junajteda

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić se nalazi u krugu igrača koji bi mogli da ponesu kapitensku traku Mančester junajteda.

Defanzivni vezista je istakao da njegov tim ima kvalitet, ali ne i iskustvo.

"To su dve stvari koje donose trofeje", rekao je Matić koji je sa Čelsijem bio šampion 2015. i 2017. godine.

Dodao je i da Junajted ima nekoliko vrhunskih igrača.

"Ipak, oni su mladi, poput Markusa Rašforda ili Antonija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marsijala. Oni su pokazali kvalitet na terenu, ali su još mladi da bi bili vođe ekipe", istakao je Matić.

Kazao je i da navijači moraju da budu strpljivi i da sačekaju da mladi fudbaleri steknu dovoljno iskustva.

"Prošla sezona je bila bolna... Kada dođem kući uvek pogledam u ogledalo i želim da vidim šta bih mogao bolje da uradim. Naravno da nisam bio srećan. Bilo je dobrih utakmica, bilo je i onih drugih. To je fudbal. Siguran sam da će sledeća sezona biti bolja", rekao je Matić.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Matić: Dve stvari donose trofeje, mi imamo jednu

Izvor: RTS, 28.Jul.2019

Vezista Mančester junajteda Nemanja Matić rekao je da njegov tim tek treba da sazri kako bi se našao u grupi favorita za osvajanje Premijer lige. Srpski reprezentativac je pred novu sezonu govorio o šansama "crvenih đavola" da ponovo budu u vrhu engleskog fudbala. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.