Matić: U goroj smo situaciji od Junajteda

Izvor: B92, 28.Dec.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: U goroj smo situaciji od Junajteda

Vezni fudbaler Čelsija Nemanja Matić kaže da ni njegov tim ni Mančester junajted nisu u idealnoj poziciji pred okršaj u 19. kolu Premijer lige.

Junajted je trenutno šesti na tabeli, ali je u užasnoj formi, dok je Čelsi na 15. mestu i na debiju Gusa Hidinka odigrao je samo 2:2 kod kuće sa Votfordom.

“U goroj smo situaciju od Junajteda, to pokazuje tabela i ne možemo da kažemo da smo psihički u boljem stanju od njih. Nravno, oni su u seriji od četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poraza i to nije lako, pa ćemo možda to pokušati da iskoristimo“, rekao je srpski fudbaler.

Novi poraz mogao bi da zapečati sudbinu menadžera Junajteda Luja van Gala, a meč je na programu od 18.30 na Old Trafordu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEMANJA MATIĆ: Trenutno smo lošiji od Mančester Junajteda

Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2015

U ubitačnom ritmu koje nam Premijer liga pruža tokom praznika, danas ćemo uživati u velikom derbiju engleskog prvenstva.. . Biće to duel dve ekipe sa katastrofalnim sezonama iza sebe, barem za sada, ali i timova koji uvek izazivaju veliku pažnju. Iako se i Čelzi i Mančester Junajted nalaze u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.