Matić: U Junajtedu zbog Murinja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: U Junajtedu zbog Murinja

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Matić izjavio je danas da nije mnogo razmišljao kada je stigla ponuda Mančester Junajteda i da su za dolazak na Old Traford presudila dva razloga - Žoze Murinjo i veličina kluba.

"Murinjo je izuzetno važan za moju karijeru. On me je doveo u Čelsi iz Benfike, a sada je odlučio i da me dovede ovde. Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << njega sam tu, ali i zbog veličine Mančester Junajteda. Kada tako veliki klub zove ne razmišljate puno, odlučio sam brzo", rekao je Matić za Skaj sports.

Matić, koji je dolaskom u Junajted postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji, smatra da su i njegovi prethodni klubovi Benfika i Čelsi veliki, ali da je Mančester, ipak, nešto posebno.

"Mančester je Mančester, od prvog dana ovde sam osetio snagu i veličinu kluba, a posebna priča se navijači koji daju fantastičnu podršku", rekao je Matić, od koga se očekuje da zajedno sa Pol Pogbom bude odlučujući faktor na putu Junajteda do titule u Premijer ligi, prve posle odlaska Ser Aleksa Fergusona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.