Matić: Lep gol, bitnija tri boda

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2018, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: "Lep gol, bitnija tri boda"

Junak Junajtedovog trijumfa nad Kristal Palasom Nemanja Matić u prvi plan istakao značaj osvojenih bodova.

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su Kristal Palas sa 3:2 nakon velikog preokreta u poslednjoj utakmici 29. kola Premijer lige.

Ekipa Žozea Murinja jurila je dva gola zaostatka od 48. minuta ali je na kraju stigla do trijumfa zahvaljujući pogotku Nemanje Matića u prvom minutu nadoknade >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vremena.

"Gol je bio zaista lep ali bitnije od svega je da smo uzeli tri boda na teškom terenu protiv Kristal Palasa. Zadovoljni smo sa ova tri boda, pogotovu što smo imali nepovoljan rezultat", kazao je Matić.

Srpski reprezentativac postigao je sjajan gol i to mu je ujedno bio prvenac u dresu Mančester Junajteda. Ovaj pogodak ima ogromnu težinu jer je Junajted preskočio Liverpul i vratio se na drugo mesto upravo pred veliki derbi sa "crvenima".

"Svaki bod je bitan, biće zaista teško ekipama koje žele da se takmiče u Ligi šampiona sledeće sezone. Ima puno timova koji konkurišu za prva četiri mesta i zato je važno ostvariti što više pobeda", dodao je Matić.

Mančester Junajted nakon 29 utakmica zauzima drugo mesto na tabeli sa 62 osvojena boda, dva više u odnosu na trećeplasirani Liverpul koji naredne subote dočekuje na "Old Trafordu".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pogledajte erupciju među navijačima "đavola" posle gola Matića

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2018

Srpski as Nemanja Matić postigao je prvenac u dresu Mančester Junajteda, i to u kakvom trenutku - u poslednjim trenucima meča u Londonu protiv Kristal Palasa - 3:2...Naš reprezentativac je zvezda dana na Ostrvu, svi pričaju o fenomenalnom golu, a među navijačima "đavola" bila je ludnica posle...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.