Izvor: Piplmetar.rs, 24.Maj.2023, 07:31

„Mašina“ se vraća -Tuhel krade Arsenalu „već viđeno“ pojačanje?

Fudbaler Vest Hem junajteda Deklan Rajs prema brojnim najavama napustiće taj klub predstojećeg leta.
Kao što je odranije poznato, za reprezentativca Engleske postoji interesovanje iz Premijer lige. Čelsi, Mančester junajted i Arsenal su timovi koji su se pominjali za njega, ali su „tobdžije“ načinile konkretne poteze pokazavši najveću želju da ga angažuju.
Međutim, postoje i onih izvan Engleske koji bi voleli da ga vide u svojim redovima, a to je minhenski Bajern. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Tomas Tuhel je više puta imao prilike da ga lično gleda na delu, vrlo ceni njegove kvalitete i ubeđen je da bi se odlično uklopio u njegov sastav.
Kontakti sa njegovim predstavnicima su već načinjeni, a Tomas Tuhel u tome učestvuje stoprocentno.
Nemački velikan je svestan da Arsenal želi da završi ovaj transfer i da je njegova cena 70.000.000 evra, pa su to određene poteškoće koje ih očekuju.
Bajernu je neophodno renoviranje tima budući da su doživeli brojna razočaranja ove

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.