Marsijal promenio ploču!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marsijal promenio ploču!

Izgleda da je Francuz promenio stav nakon sjajnog nastupa u derbiju.

Mančester junajted je u minulom kolu gostovao na "Stamford Bridžu", imali su trijumf u svojim rukama sve do šestog minuta nadoknade, kada je nakon par odbitaka konačnih 2:2 postavio Ros Barkli.

Dvostruki strelac za "Đavole" je na pomenutom duelu bio Entoni Marsijal, o čijoj sudbini se prethodnih dana puno govorilo.

Francuz je navodno odbio nekoliko ponuda uprave kluba za produžetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saradnje, ali je nakon poslednjeg nastupa prema pisanju francuskog lista "RMC Sport", promenio ploču.

Naime, on je rešio da ostane na "Old Trafordu", voleo bi da produži saradnju sa klubom, a na njegovu novu odluku neće imati uticaj ni sudbina Žosea Murinja na klupi Junajteda.

Bivši igrač Liona i Monaka je dakle rešio da potpiše novi ugovor, ne vezano sa tim da li će "Posebni" ostati na klupi "Đavola".

Odnos pomenutog dvojca se u poslednje vreme popravio, pa je Marsijal spreman da ostane čak iako Murinjo nastavi da predvodi ekipu.

Njegova aktuelna saradnja ističe na kraju sezone, klub ima mogućnost da aktivira klauzulu i produži saradnju sa francuskim fudbalerom na još godinu dana, ali po svemu sudeći je neće iskoristiti, već će Marsijal dobiti potpuno novi ugovor.

Sudeći po pisanju medija, Marsijal bi prema novoj saradnji mogao da zarađuje od 150 do 200 hiljada evra nedeljno.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.