Manćini: Moramo da pobeđujemo i na strani

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Dec.2011, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini: Moramo da pobeđujemo i na strani

Trener Mančeseter Sitija Roberto Manćini izjavio je da će njegov klub, koji je neprikosnoven na svom terenu, protiv Vest Bromvič Albiona pokušati da ostvari dobar rezultat i u gostima.

Na poslednja dva gostovanja lider Premijer lige osvojio je samo bod igrajući nerešeno protiv Liverpula (1:1), uz poraz od Čelsija (2:1).
U nastavku šampionata dolaze nam Čelsi, Mančester Junajted, Totenhem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Liverpul, ali moramo da da pobeđujemo i na strani. Očekuje nas teška utakmica protiv Vest Bromviča, jer igra dobar fudbal. Dobio je poslednje dve utakmice i izgleda da je u dobroj formi – rekao je Manćini.
On je dodao da respektuje narednog rivala, posebno njihovog trenera Roja Hodžsona, koji je jedan od najboljih u Evropi.
Utakmica Vest Bromvič Albion - Mančester Siti na programu je u ponedeljak od 16 časova.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.