Manćini: Ako pobedi Arsenal, gubimo titulu

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2012, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini: Ako pobedi Arsenal, gubimo titulu

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini plaši se da bi njegov tim već ovog vikenda mogao da izgubi šampionsku trku sa gradskim rivalom Junajtedom.  
U 32. kolu Premijer lige Siti gostuje ekipi Arsenala, dok ekipa Aleksa Fergusona dočekuje Kvins Park Rendžers.
Trka će biti gotova ukoliko izgubimo od Arsenala, a oni pobede KPR. Protiv Sanderlenda smo grešili u odbrani, ali sada nas očekuje mnogo teži ispit. Razmišljam pozitivno i tvrdim da prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << još nije gotovo – rekao je Manćini.
Sedam kola pre kraja šampionata Junajted vodi na tabeli Premijer lige sa pet bodova više od Sitija.
Možda trenutno ima onih koji sumnjaju, ali mi uvek verujemo. Očekuje nas i derbi, ukoliko pobedimo to je onda samo dva boda razlike i nije nemoguće da Junajted u preostalih šest utakmica izgubi bodove – zaključio je Manćini.


Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.