Mančester junajted otpušta Solskjera

Izvor: B92, 21.Nov.2021, 00:54

Mančester junajted otpušta Solskjera

Ole Gunar Solskjer više neće biti trener Mančester junajteda.

Mančester junajted je još jednom neprijatno iznenadio svoje navijače i porazom završio 12. kolo Premijer lige.

Ovoga puta je Votford sa više nego ubedljivih 4:1 porazio Mančester junajted i "Đavolima" je to peti poraz u nacionalnom šampionatu.

To je "nateralo" upravni odbor Mančester junajteda da sazove hitan sastanak sa temom "Ole Gunar Solskjer" i nakon višečasovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << većanja odlučeno je da će on uskoro biti lišen funkcije trenera engleskog velikana.

Ovu informaciju preneo je Fabricio Romano.

Kao glavni kandidati za naslednika spominju se Brendan Rodžers i Zinedin Zidan.

Kao privremena rešenja navode se njegov asistent Majkl Karik, potom tehnički direktor Daren Flečer, kao i bivši trener PSŽ-a Loran Blan.

Sve što se čeka za odlazak Norveženina jeste potvrda Džoela Glejzera, jedan od članova pomenutog odbora, kao i porodice u čijem je vlasništvu je Junajted.

Solskjer bi trebalo da dobije kompenzaciju od 7,5 miliona funti za trogodišnji ugovor koji je produžio u junu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.