Mančester junajted ubedljiv

Izvor: NaDlanu.com, 08.Apr.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester junajted ubedljiv

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su u nedelju na svom terenu Kvins park rendžers sa 2:0, u 32. kolu Premijer lige i tako povećali prednost na čelu tabele na osam bodova.

Golove su postigli Vejn Runi iz penala i Pol Skols. KPR je ostao sa igračem manje već u 15. minutu, kada je kapiten gostiju Šon Deri napravio penal kada je delovalo da je gurnuo Ešlija Janga.Naknadno je utvrdjeno da je Jang bio u ofsajdu, a da je kontakt bio minimalan. Runi je sigurno izveo penal i tako postigao svoj 30. gol u sezoni.Junajted je igrao rutinski posle toga i stvarao je šanse, a Skols je konačno u 68. postigao još jedan gol protiv KPR-a, koji se bori za opstanak.(Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.