Mančester junajted prvi, konačan rasplet u Grupi F odložen za sutra

Izvor: Beta, 09.Dec.2021, 00:10

Mančester junajted prvi, konačan rasplet u Grupi F odložen za sutra

Fudbaleri Mančester junajteda i Jang Bojsa odigrali su večeras nerešeno 1:1, u poslednjem, šestom kolu Grupe F Lige šampiona.Mančester je pre poslednjeg kola obezbedio prvo mesto, a grupnu fazu takmičenja je završio sa 11 bodova.Poveo je Junajted golom Mejsona Grinvuda u devetom minutu. Luk Šo je centrirao sa leve strane, a Grinvud je u padu uspeo da zahvati loptu i sa šest metara postigne gol. Izjednačenje Jang Bojsu je doneo Fabijan Rajder u 42. minutu. On je preciznim udarcem pogodio mrežu, nakon greške odbrane Junajteda.Konačan rasplet u Grupi F znaće se nakon meča Atalante i Viljareala, koji je odložen za sutra veče, zbog snažne mećave koja je zahvatila Bergamo.Kolo pre kraja, Viljareal je drugi sa sedam bodova, a Atalanta treća sa bodom manje, pa će tako ova dva tima u direktnom duelu odlučiti ko će nastaviti takmičenje u Ligi šampiona, a ko će kao treći u Ligu Evropa.Četvrto mesto u grupi zauzeo je Jang Bojs sa pet osvojenih bodova.Žreb parova nokaut faze Lige šampiona i Lige Evropa biće održan u ponedeljak, 13. decembra.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Živković odveo PAOK u nokaut fazu – Union Berlin se oprostio od Evrope

Izvor: B92, 09.Dec.2021

Završena je grupna faza Lige konferencija...U poslednjem, šestom kolu Lige konferencija su fudbaleri Union Berlina odigrali nerešeno 1:1 sa ekipom Slavije iz Praga...To znači da su oni sa sedam bodova na trećem mestu grupe E, iza upravo Slavije koja ima 8 bodova i Fejnorda koji je na čelu grupe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.