Mančester Junajted najviše vredi

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2012, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester Junajted najviše vredi

Mančester Junajted trenutno je najskuplji svetski klub, pošto je ugledni časopis „Forbs” procenio njegovu vrednost na 2,24 milijarde dolara.
To je za 20 odsto više nego prošle godine, a Junajted je titulu najvrednijeg kluba u izboru „Forbsa” osvojio osmi put zaredom.
Prilikom obračunavanja vrednosti kluba u obzir su uzeti godišnja zarada, profitabilnost i nivo dugovanja.
Iza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Mančester Junajteda, na drugom mestu, našao se španski Real Madrid čija vrednost je procenjena na 1,88 milijardi dolara. To je „skok” od 29 procenata u odnosu na 2011. godinu.
Drugi španski velikan Barselona zauzeo je treće mesto na listi sa 1,3 milijarde dolara, što predstavlja porast od 34 odsto.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.