Mančester - Baili prošao medicinske preglede!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2016, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester - Baili prošao medicinske preglede!

Sada je izgleda veoma izvesno da će Mančester junajted dobiti prvo pojačanje od trenutka kada je stigao Žoze Murinjo.

Stigao Murinjo, pristižu i prva pojačanja.

Erik Baili je prvo pojačanje Mančester junajteda, to još uvek nije potvrđeno od strane kluba, ali je ovaj momak prošao medicinske preglede i sada preostaje samo formalno potpisivanje ugovora.

Ovo su javili pouzdani engleski mediji koji su vrlo dobro upućeni u dešavanja u Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << junajtedu, pa ne treba u ovom slučaju nikako očekivati neki veleobrt.

Baili je fudbaler iz Obale Slonovače, pisali smo vam o njemu pre nekoliko dana, a njegova otpusna klauzula iznosi 40 miliona evra.

Ovaj fudbaler ima 22 godine, pre Viljareala je igrao za Espanjol.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štoper prvo Murinjovo pojačanje

Izvor: B92, 08.Jun.2016, 09:54

Štoper Viljareala Erik Baili prvo je pojačanje Žozea Murinja u Mančester Junajtedu, javlja BBC. Baili ima 22 godine, igrao je 35 puta prošle sezone u Primeri i postigao jedan gol, a navodno je bio na meti i Mančester Sitija, Pari Sen Žermena i minhenskog Bajerna.

Nastavak na B92...

Potvrđeno, Mančester dobio čekano pojačanje! (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2016

Kao što je i najavljivano, Erik Baili je postao novi igrač Mančester junajteda...Kako je pisano prethodnih nedelju dana, danas je konačno i potvrđeno. Erik Baili (22) je novi igrač Mančester junajteda, objavljeno je na zvaničnom sajtu tog kluba...On je sinoć prošao medicinske preglede, danas...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.