Makeda drugi put u četiri dana junak Panatinaikosa (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makeda drugi put u četiri dana junak Panatinaikosa (video)

Bivši fudbaler Mančester junajteda Federiko Makeda drugi put u četiri dana doneo trijumf svom novom klubu.

Federiko Makeda priključio se Panatinaikosu u smiraj letnjeg prelaznog roka i svi su sa nestrpljenjem iščekivali da vide koliko može nedokazani talenat Mančester junajteda.

Italijan je u subotu probio led, postigao prvenac u dresu Panatinaikosa i doneo trijumf svom timu u prvenstvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << susretu sa Janinom.

Danas je ponovo izrastao u junaka "Zelenih". Šest minuta pre kraja utakmice prvog kola grčkog Kupa sa Panetolikosom postigao je pobedonosni gol i doneo Panatinaikosu prva tri boda.

Makeda se sjajno snašao u kaznenom prostoru Panetolikosa i iz prve u skoku uputio udarac koji protivnički golman nije mogao da odbrani.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.