Ma kakav Real, Junajted su Galaktikosi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma kakav Real, Junajted su "Galaktikosi"! (foto)

Real više nema pravo na titulu "Galaktikosa" jer jedini koji tako zaslužuje da se nazove je Mančester Junajted.

Mančester Junajted je jedini klub koji od pre nekoliko dana ima pravo da se nazove galaktičkim.

Navijač "Đavola", ruski astronaut Jakovljev je kolegama  predao zastavu voljenog kluba koja je završila na svemiirskoj stanici, a zatim predata NASA, tačnije američkom astronautu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Stivu Svansonu.

On je sa posadom kružio oko zemljine orbite, zastava Mančester Junajteda je imala istaknuto mesto, o čemu govori i slika.

Posada se nakon 169 dana vratila na zemlju, obišla je planetu 2074 puta.

Vratili su zastavu Jakovljevu, a ona će završiti u muzeju Mančester Junajteda. Rus koji živi u okolini Moskve će je predati ljudima iz kluba koji navija na "Lužnjikiju" 21, oktobra, pre meča između CSKA i Junajteda u Ligi šampiona.

"Naša zastava se vijorila u svemiru, nijednom drugom klubu to nije pošlo za rukom. Jasno je koliko sam ponosan, meni Junajted znači sve", rekao je Jakovljev.

On je inače dobio i sertifikat od NASA i svemirske stanice da je zastava zaista bila u svemiru!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.