Junajted traći vreme na Fabregasa

Izvor: B92, 23.Jul.2013, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Junajted traći vreme na Fabregasa"

Bivši defanzivac Mančester Junajteda Đerar Pike rekao je da ne postoji šansa da njegov saigrač Sesk Fabregas napusti Barselonu.

'Crveni đavoli' su poslali dve ponude za Fabregasa, od kojih je druga oko 35 miliona evra, a iako su one odmah odbijene, spremaju i treću. Zanimljivo je da je čak predsednik katalonskog kluba Sandro Rosel pisao Junajtedu i insistirao da Fabregas nije na prodaju, ali šampion Engleske ne odustaje.

Junajted traći vreme. Sesku je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo potrebno dosta vremena da ispuni svoj san i vrati se kući i neće odustati. Ovo je njegova kuća, tu je njegova porodica, ovde igra sa svojim najbližim prijateljima. Rekao nam je da je srećan i da namerava da ostane u Barseloni“, istakao je Pike.

Novi menadžer Junajteda Dejvid Mojs istakao je da mu je Fabregas prvi pik ovog leta, ali čak i on priznaje da će doći trenutak kada će ’đavoli’ morati da priznaju poraz.

Mislim da će doći taj trenutak. Ali, kada ste zainteresovani za dobrog igrača, želite da date sve od sebe da ga dovedete. Nadam se da ćemo napredovati u pregovorima“, rekao je Mojs.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Junajted traći vreme na Fabregasa"

Izvor: B92, 23.Jul.2013

Bivši defanzivac Mančester Junajteda Đerar Pike rekao je da ne postoji šansa da njegov saigrač Sesk Fabregas napusti Barselonu...'Crveni đavoli' su poslali dve ponude za Fabregasa, od kojih je druga oko 35 miliona evra, a iako su one odmah odbijene, spremaju i treću. Zanimljivo je da je čak predsednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.