‘MIROR’ JAVLJA: Ni SMS, ni Matić, evo koga je gledao Murinjo u Beču (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Okt.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘MIROR’ JAVLJA: Ni SMS, ni Matić, evo koga je gledao Murinjo u Beču (FOTO)

Iako je juče Evropom prošla vest da je Portugalac bio u Beču zbog Srbina koji nije u reprezentaciji, Sergeja Milinković-Savića, britanski ‘Miror’ javlja drugačije.

Ono po čemu se slažu ta dva izvora jeste da Murinjo nije bio na utakmici Austrija – Srbija zbog Nemanje Matića.
Fudbaler koga je gledao strateg Mančester Junajteda jeste Mijat Gaćinović! Mladi vezni fudbaler koji trenutno nosi dres Ajntrahta iz Frankfurta. Gaćinović >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je u dve vezane utakmice na kvalifikacijama dvaput bio strelac, protiv Gruzije i Moldavije, a i u Bundesligi je standardan u timu iz Frankfurta.
Po pisanju istog izvora, puno reči hvale za svog mlađeg reprezentativnog saigrača imali su Nemanja Matić i Branislav Ivanović koji dobro poznaju Žozea Murinja.
FOTO: STARSPORT

The post ‘MIROR’ JAVLJA: Ni SMS, ni Matić, evo koga je gledao Murinjo u Beču (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.