MANČESTER ŽESTOKO OŠTEĆEN: Grub previd sudije koji može skupo koštati Junajted (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 11:52

MANČESTER ŽESTOKO OŠTEĆEN: Grub previd sudije koji može skupo koštati Junajted (FOTO)

Neverovatno nepoznavanje fudbalskih pravila.

Galatasaraj i Mančester junajted odigrali su spektakularan meč u Istanbulu u petom kolu grupe A Lige šampiona. Đavoli su vodili sa 2:0, ali su na kraju uzeli samo bod (3:3).

Ipak, pogodak Hakima Ziješa iz slobodnog udarca, pri vođstvu Junajteda od 2:0, je definitivno bio nerelugaran.

U momentu dok je ofanzivac Galatasaraja izvodio slobodnjak, Mauro Ikardi je ometao živi zid i bio na nepropisnoj razdaljini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Junajtedovih igrača u zidu.

If three or more defending players form a wall... all attacking players must remain at least one metre from the wall until the ball is in play.

GALATASARAY'S GOAL SHOULD NOT HAVE STOOD! #beINUCL #MUFC pic.twitter.com/Wj4wJjz03r

— beIN SPORTS (@beINSPORTS_EN) November 29, 2023

- Kada se izvodi slobodan udarac, ako je igrač napadačke ekipe udaljen manje od jednog metra od "živog zida" koji čine tri ili više igrača obrambene ekipe, dosuđuje se indirektan slobodan udarac - navodi se u pravilniku, a iz priloženog se vidi da je bio samo 61 centimetar od takozvanog zida u kojem je bilo četiri igrača.

Sudija Hose Sančes je apsolutno oštetio tim iz mančestera koji zbog ovoga remija može da ostane čak i bez trećeg mesta.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.