MANČESTER JUNAJTED GA VRATIO U TIM: Antoni ponovo konkuriše za startnu postavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023, 13:28

MANČESTER JUNAJTED GA VRATIO U TIM: Antoni ponovo konkuriše za startnu postavu

Brazilac i dalje pod istragom zbog optužbi bivše devojke.

Čelnici Mančester junajteda vratili su Brazilca Antonija u tim i on bi uskoro mogao ponovo da zaigra, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu engleskog fudbalskog kluba. Antoni (23) je pod istragom policije zbog optužbi bivše devojke Gabrijele Kavalin koja tvrdi da ju je fudbaler nekoliko puta pretukao u junu ove godine.

  

 - Posle optužbi koje su na njegov račun iznete u junu, Antoni je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sarađivao sa brazilskom i britanskom policijom na rešavanju slučaja i nastavlja to da čini i sad - navodi klub u saopštenju. - Kao Antonijev poslodavac, Mančester junajted je odlučio da se on vrati treninzima u sportskom centru Karington i biće u konkurenciji za sastav ekipe, dok će se istraga policije i dalje nastaviti. Kao klub, osuđujemo svako nasilje i uznemiravanje. Prepoznajemo važnost čuvanja integriteta svih koji su umešani u ovu situaciju i prepoznajemo uticaj koji ove optužbe imaju na one koji su prošli kroz uznemiravanje - stoji u klupskom saopštenju.

Zbog istrage, Antoni nije konkurisao za sastav "crvenih đavola" u prethodne četiri utakmice, a nije dobio ni poziv za reprezentaciju Brazila u septembarskim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kraj “sage”? Junajted vratio Antonija u tim posle optužbe seksualno zlostavljanje

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Sep.2023

Antoni (23) je pod istragom policije zbog optužbi bivše devojke Gabrijele Kavalin koja tvrdi da ju je fudbaler nekoliko puta pretukao u junu ove godine Čelnici Mančester junajteda vratili su Brazilca Antonija u tim i on bi uskoro mogao ponovo da zaigra, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.