Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJSTORIJA MAJSTORA: Desnica ‘stidljivog genija’ sa 30 metara kao u najboljim danima (VIDEO)

Nekoliko godina po završetku karijere, legendarni Pol Skols i dalje poseduje klasu koja ostavlja bez daha.

Pol Skols ili ‘stidljivi genije’, kako su ga zvali dok je igrao, mnoge je rastužio 2013. godine objavom da po drugi put, zvanično, završava karijeru.
Legenda Mančester Junajteda u karijeri je činio čuda na sredini terena, bilo kog stadiona na koji je kročio, a u istom stilu je nastavio i po penzionisanju.
U humanitarnom meču u Hong Kongu, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Pol Skols je, posle akcije kao pravljene za njega, raspalio po lopti i pogodio ‘malu mrežicu’.
Teško da bi ovaj udarac odbranio bilo koji aktuelni golman na planeti, ovo je jednostavno – umetnost.

(Izvor: youtube / SBAT.com)
The post MAJSTORIJA MAJSTORA: Desnica ‘stidljivog genija’ sa 30 metara kao u najboljim danima (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.